Wat is Olivier?


Geen zin om te koken? Lekker thuisblijven en genieten van topkwaliteit? Haal dan Olivier in huis! Tafelen in eigen huis of door een U gekozen locatie, zonder zelf de handen uit de mouwen te steken. Lekker ontspannen en relaxen genietend van de heerlijkste gerechten.

Voor iedereen die van lekker eten houdt!

Voor mensen die het te druk hebben of die het voorbereiden van een feestelijke gelegenheid of luxemaaltijd liever aan een specialist overlaten.

Voor mensen die van de privacy en het comfort van hun eigen huis of van de voordelen van een door hen gekozen locatie willen genieten.

Voor elkeen die de exclusiviteit en de kwaliteit van een voor hen op maat gesneden menu weet te waarderen.

Kortom voor allen die van een culinaire happening houden.

Dit laat toe dat u als gastvrouw of gastheer tijdens het diner aan tafel kunt  blijven zitten en niet voortdurend naar de keuken hoeft te rennen omdat het eten “op staat”.  Al uw aandacht kan naar uw gasten gaan en er staat niets meer in de weg voor een gezellig, intiem of zakelijk diner.

FEEST

“U kent dit zeker.  Een leuk feest gepland, sinds lang weer allen samen met vrienden.  Een hele karwei die tijd en denkwerk vraagt en veel voorbereidingen, boodschappen doen, het dekken van de tafel...  Snel enkele woorden meepraten aan tafel en ondertussen het fornuis in het oog houden… .  De dag erna alles opkuisen…

Dit alles hoort tot het verleden nu pakken we het anders aan:

"Olivier kookt voor ons allen!"

 

ONDERNEMERS

U heeft een werkvergadering met klanten of medewerkers maar U wil geen tijd verliezen met op restaurant te gaan. 'Olivier's'  creaties werken stimulerend!
 

OOK VOOR

       · Recepties
       · Lunches & Diners
       · Walking Dinners
       · VIP Catering


Website hosted by HOST.gent